Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Μαρτίου 2024

Μεθεόρτιος Εσπερινός του Ευαγγελισμού στο Ναύπλιο

 Ιερείς

Στον Ιερό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα και Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.), Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Αλεξανδράκη, ο οποίος μετά το πέρας του εσπερινού μίλησε με θέμα: « Το διαχρονικό μήνυμα του προσώπου της Υπεραγίας Θεοτόκου για την σωτηρία του ανθρώπου ».
Με Εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, εορτάστηκε και φέτος στο Ναύπλιο η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Χιλιάδες πιστών έφθασαν από όλη την Αργολίδα αλλά και την Πελοπόννησο, για να τιμήσουν την Παναγία , εναποθέτοντας τις ελπίδες τους προς Αυτήν, στο Ιερό Ναό της «Ευαγγελιστρίας». 
Ουρά ατέλειωτη που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της ημέρας της γιορτής από ευσεβείς προσκυνητές περιμένοντας υπομονετικά να προσκυνήσουν την Θαυματουργική Εικόνα της Παναγίας.
Ο εφημέριος του Ιερού ναού της Ευαγγελιστρίας, πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Μίχος, ευχαρίστησε τους Ιερείς που έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στην μεγάλη αυτή πανήγυρη, καθώς κι όλους τους πιστούς που προσήλθαν με αγάπη στο ναό της Παναγίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες