Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

28 Μαΐου 2024

Με επιτυχία το Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Μητροπόλεως Αργολίδας στο Κιβέρι

 Μικροί αθλητές

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου διεξήχθη με επιτυχία και φέτος το Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας από το Γραφείο Νεότητος και ολοκληρώθηκε χθες στην Ενορία Κιβερίου στο Δ.Α.Κ με τον μικρό τελικό μεταξύ των ομάδων των Ενοριών Σκαφιδακίου και Κουτσοποδίου και τον μεγάλο τελικό μεταξύ των ομάδων των Ενοριών Κιβερίου και Τιμίου Προδρόμου Άργους. 
Όλα τα παιδιά όλων των ενοριών είναι νικητές γιατί έπαιξαν με ήθος και μας δίδαξαν για άλλη μια φορά!!! 

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε η Ενοριακή ομάδα Κιβερίου, την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέλαβε η Ενοριακή ομάδα Τιμίου Προδρόμου Άργους και την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η ενοριακή ομάδα Σκαφιδακίου. 
Ευχαριστούμε: όλα τα παιδιά των Κατηχητικών που συμμετείχαν στο Διενοριακό πρωτάθλημα και τους γονείς που κατέβαλαν προσπάθεια να είναι παρόντα σ’ όλους τους αγώνες. Επίσης ευχαριστούμε για την τιμητική παρουσία τους: -Αντιπερειφερειάρχη και Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας κ. Βασίλειο Σιδέρη και τον - Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέων του Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Σωτήρη Δαμάλα. 
Ευχαριστούμε τον διαιτητή κ. Αρμόδιο Κασκαφέτο και την κ. Μαρία Σκλιάμη από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας για την ουσιαστική συμβολή τους. Τέλος, ευχαριστίες στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας (ΡΕΑ) και το Δ.Σ αυτής. Ευχόμαστε του χρόνου συν Θεώ η συμμετοχή των ενοριών να είναι μεγαλύτερη ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά του ευ αγωνίζεσθαι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες