Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

26 Μαΐου 2024

Διήμερη προσκυνηματική εκδρομή του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου στην Άρτα - Μία ευχάριστη έκπληξη

 

αρτα


Διήμερη προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποίησε η ενορία Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου στην ιστορική Άρτα .  Στα πλαίσια της θρησκευτικής εκδρομής ,την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, το πρωί, οι εκδρομής από το Ναύπλιο  συμμετείχαν στην αρχιερατική θεία λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού της πόλης της Άρτας,  όπου λειτούργησε ο Αργείος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Στην θεία λειτουργία συμμετείχε κι εφημέριος του ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  Ναυπλίου πρωτοπρεσβύτερος  Ελευθέριος Μίχος ,επικεφαλής της θρησκευτικής εκδρομής. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο μητροπολίτης Αρτης ευχαρίστησε τους πιστούς από την Αργολίδας που παραβρέθηκαν στη θεία λειτουργία και τους ευχήθηκε μία καλή διαμονή.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εκδρομείς  από το Ναύπλιο κατά την επίσκεψη τους στην Άρτα όταν συναντήθηκαν με το δήμαρχο της πόλης .

''  Ένας διαφορετικός Δήμαρχος ''

Με αφορμή την διήμερη προσκυνηματική εκδρομή του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, με επικεφαλής τον Ιερέα και εφημέριο της, π. Ελευθέριο Μίχο, στην πόλη της Άρτας και των Ιωαννίνων, κατά την επίσκεψή μας, σήμερα στις 26-5-2024, στο γεφύρι της Άρτας,γ ίναμε μάρτυρες μιας επισκέψεως όλως τυχαίας, ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος μας πλησίασε και μας υποδέχθηκε με φοβερή ευγένεια, προσήνεια και χαρά, μας ενημέρωσε με πλήρη ενάργεια και ταπεινότητα για την προσπάθειά του να διατηρήσει την πόλη του καθαρή, μας ερώτησε δε, πως εμείς βλέπουμε την πόλη του και τον Δήμο του ως τρίτοι. Αυτός ήταν ,κύριοι ,ένας νέος Άνθρωπος και νέος Δήμαρχος της πόλης της Άρτας, ο κ. Σιαφάκας, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο το οποίο έχει αναλάβει, δεδομένου ότι έχουμε ανάγκη από τέτοιου διαφορετικού χαρακτήρα  Δημάρχους, όπως ο κ. Σιαφάκας.

 









Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες