Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

10 Οκτωβρίου 2014

ΔΩΡΕΑ 9000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


        
Η  Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), αποτελείται πλέον από 59 συλλόγους-μέλη σε όλη την Ελλάδα.
Με την διοργάνωση των αγώνων, παράλληλα με την καλλιέργεια του αθλητισμού, ενισχύουμε τον εσωτερικό τουρισμό.
a)    Φωτίζουμε την ιστορική σημασία των μνημείων της χώρας μας.
b)   Αναδεικνύουμε και φέρνουμε σε επαφή τον κόσμο με την ομορφιά των διαφόρων περιοχών της χώρας.

c)    Συμβάλουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη, συλλέγοντας χρήματα αγωνιζόμενοι, για ιδρύματα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Στα πλαίσια του τελευταίου αναφερθέντος και της συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ η ομοσπονδία μας, έχει συνάψει μια πολύ σημαντική συμφωνία, με την Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας,  που αφορά κοινωνικό και ανθρωπιστικό σκοπό.  Η συμφωνία είναι η εξής:

Οι αθλητές που δηλώνονται από τους Συλλόγους Δρομέων, μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, θα καταβάλουν το ποσόν των 10 ευρώ, για όλα τα αγωνίσματα στις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου, όσο αφορά το βασικό πακέτο και αναλογικά για το ενισχυμένο πακέτο.
 Τα χρήματα αυτά τα συγκεντρώνει η επιτροπή και στη συνέχεια σε ιδιαίτερη τελετή, τα αποδίδει σε επιταγές, με στόχο να αποδοθούν από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ σε ιδρύματα, που έχουν κοινωφελή και ανθρωπιστικό σκοπό
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές στον 31ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΓΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ», έφθασαν το ποσόν των 36.000 ευρώ:
Τα χρήματα αυτά  παραδόθηκαν, από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ:
1.    Στον Σύλλογο "ΦΛΟΓΑ" για παιδιά πάσχοντα από νεοπλασματική ασθένεια.
2.    Στο Περιφερειακό  Γηροκομείο Ναυπλίου
3.    Στην «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Αθήνας)
4.     Στον Σύλλογο ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στα πλαίσια αυτά την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014   πραγματοποιήθηκε  μικρή τελετή, για την παράδοση των χρημάτων στον Δήμο Ναυπλίου και το Περιφερειακό  Γηροκομείο Ναυπλίου. Τα χρώματα θα βοηθήσουν στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών από το ίδρυμα.
Το παρών  έδωσε  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) κ. Νικόλαος Γούλας, ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ Ναυπλίου κ. Παναγιώτης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας κ. Δημήτριος Βύρλας και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, που  οργάνωσε  και την τελετή.


STUDIO B&G


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες