Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

31 Μαΐου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ ΒΑΖΕΧΑ"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Πανναυπλιακός και η Ακαδημία '98 με τη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, του Δήμου Ναυπλιέων, του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και τοπικών επιχειρήσεων.


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μάη στις 18:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου μεταξύ του Πανναυπλιακού και των ''ΦΙΛΩΝ ΒΑΖΕΧΑ''. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας ''Η  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ''.
Οι παίκτες που συμμετείχαν στην ομάδα "Φίλων Βαζέχα" ήταν οι: ΒΕΛΙΔΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΠΑΣΙΝΑΣ - ΒΑΖΕΧΑ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ - ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ - ΤΖΙΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΙΣΚΟΣ - ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ - ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΒΑΖΕΧΑ ΑΡΕΚ
Μικροί και μεγάλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τον αγώνα παρακολούθησαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, οι βουλευτές Αργολίδας, Γ. Ανδριανός και Δ. Κοδέλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, το προεδρείο του Συλλόγου  "Αλληλεγγύη" και πολύς κόσμος που καταχειροκρότησε τους αθλητές.


STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες