Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

13 Μαΐου 2022

Ξεκίνησαν στην Αργολίδα οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

 


Άργος
Ξεκίνησαν στο Άργος το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας έως 14 Μαΐου 2022.
Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, αποτελεί κορυφαίο αναπτυξιακό γεγονός για την χώρα μας, δεδομένης της συμμετοχής όλων των Επιμελητηρίων της Ελλάδας.
Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας των εργασιών πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στο Άργος και περιελάμβανε, το καλωσόρισμα από, τον Πρόεδρο του  Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτη Δαμούλο, τον Πρόεδρο της Κεντρικής 'Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη, ενώ χαιρετισμό στους συνέδρους απηύθυνε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Ακολούθησε η Έγκριση πρακτικών της Γενικής Συνέλεύσης της ΚΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 26 & 27 Νοεμβρίου 2021, η  Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού της ΚΕΕΕ (έκθεσης πεπραγμένων) έτους 2021 με εισηγητή τον κ Παναγιώτη Αγντάδη, γενικό Γραμματέας ΚΕΕΕ, η  Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού της ΚΕΕΕ έτους 2021 με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βουτσιτά, Οικονομικό Επόπτης ΚΕΕΕ, και η  Έγκριση Α' Τροποποίησης Προϋπολογισμού της ΚΕΕΕ έτους 2022 με  εισηγητή τον κ. Ιωάννης Βοντσινά, Οικονομικό Επόπτης ΚΕΕΕ. 
Επίσης έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ, κκ. Ι. Μασούτη και Παναγιώτη Αγντάδη για την Επιμελητηριακή Νομοθεσία και για την Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στα Επιμελητήρια. 
Ακόμη έγινε παρουσίαση από το Διευθυντή της ΚΕΕΕ, κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο για το 'Εργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας» ΚΕΕΕ
Ακολούθησαν ανακοινώσεις και τοποθετήσεις Προέδρων και μελών της Γενικής Συνέλευσης και η πρώτη μέρα εκλεισε με δείπνο στο κοσμικό κέντρα «Σπηλιά» στο  Άργος. 
Το Σάββατο, 14 Μαΐού 2022 οι εργασίες μεταφέρονται στο Fougaro στο Ναύπλιο όπου την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών και Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Σαββάτου 14 Μαΐου:

09:30' - 10:00': Προσέλευση. 
10: 00' -13:30':  Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτη Δαμούλου. 
- « Οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, η ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία»: εισαγωγική τοποθέτηση κ. Ιωάννη Μασούτη, Προέδρου Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων. 
- Χαιρετισμοί Επισήμων. 
- 1° πάνελ: «Ενέργεια και κόστος ζωής». 
- 2° πάνελ: "Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων». 
- Τοποθετήσεις Προέδρων και μελών Γενικής Συνέλευσης. 
14:30' Γεύμα (Garden Kiosk "Fοugaro Αrt (center'). 
2130 Επίσημο γεύμα στο Agamemnon Palace στις Μυκήνες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες