Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

20 Μαΐου 2022

“Celebrity Beyond” και "Wind Star" κλέβουν τα βλέμματα στο Ναύπλιο


κρουαζιερόπλοια
Στο Ναύπλιο βρίσκεται σήμερα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιου “Celebrity Beyond” με σημαία Μάλτας.

Πρόκειται για ένα από τα στολίδια της πλοιοκτήτριας εταιρείας, το οποίο επισκέπτεται το Ναύπλιο για πρώτη φορά και είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με το μέγεθος και την πολυτέλειά του. Το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε το πρωί προερχόμενο από τη Ρόδο ενώ θα αναχωρήσει το απόγευμα.
Το κρουαζιερόπλοιο “Celebrity Beyond” έχει μήκος 327 μέτρα και πλάτος 39, διαθέτει 21 καταστρώματα, ενώ μπορεί να μεταφέρει 1.416 άτομα πληρώματος και μέχρι 3.937 επιβάτες.
Ήδη τις προηγούμενες ημέρες μας επισκέφτηκαν και τα δύο… αδελφά πλοία του, το “Celebrity Apex” και το “Celebrity Edge”, κάτι που αποδεικνύει ότι η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά στην περιοχή μας, καθώς θα έχει παρουσία όλη την τουριστική σεζόν.
Ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκεται από χθες και το γνώριμο τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Star με σημαία Μπαχάμες.
Το πλοίο εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά κατοίκους και τουρίστες με το μέγεθος και την επιβλητικότητα του.
Το τεράστιο ιστιοφόρο ναυπηγήθηκε το 1986 διαθέτει 4 καταστρώματα με συνολικό εμβαδόν εξωτερικών χώρων που αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 επιβάτες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες