Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Ιουνίου 2022

Με μεγάλο ενδιαφέρον η επιστημονική εκδήλωση στο Ναύπλιο για τα «Νεότερα Δεδομένα στην Καρδιολογία»




Συνεχίστηκαν σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου οι εργασίες της 8ης Πανελλήνιας Επιστημονικής Εκδήλωσης «Νεότερα Δεδομένα στην Καρδιολογία» που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Αμαλία.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας και Επιμόρφωσης «ΚΑΡΔΙΑ» σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σκοπό την ενημέρωση στις νεότερες εξελίξεις σε τομείς που σχετίζονται με την διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων.



Την σημερινή εκδήλωση που είχε και επετειακό χαρακτήρα για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου, όπου έγινε και ειδικό αφιέρωμα σχετικά με την Συμβολή των Ιατρών στην Ελληνική Επανάσταση,παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δημήτριος Τούσουλης Πρόεδρος Συνεδρίου Αντιπρύτανης υοθ Πανεπιστημίου Αθηνών και Καθηγητής Καρδιολογίας Π.Γ.Ν.Α. στο «Ιπποκράτειο»,
ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Ε. Πιπέρης κα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες