Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Ιανουαρίου 2023

Ετήσια Θεία Λειτουργία, κοπή πίτας και παρουσίαση βιβλίου από τον Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας





Το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο ιερουργούντος του π. Ελευθέριου Μίχου, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Θεία Λειτουργία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας με Επιμνημόσυνη Δέηση για τους αδικοχαμένους Αστυνομικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και για τους αποθανόντες μέλη του Συνδέσμου.

Στην συνέχεια στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Ναού έγινε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας και η παρουσίαση του βιβλίου Ιστορίας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας, που για πρώτη φορά Σύνδεσμος της Π.Ο.Α.Σ.Α. εκδίδει Βιβλίο.



Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος κ. Πολύδωρας Δάκογλου.





Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Μαντάς που έκανε την εργασία συγγραφής και ταξινόμησης των περιεχομένων του βιβλίου, κατά τις δύσκολες ημέρες που περάσαμε το χρονικό διάστημα της πανδημίας.









"Ήταν μια απόφαση για εποικοδομητική εκμετάλλευση αυτού του χρονικού διαστήματος που μας έφερε σήμερα στο σημείο να παρουσιάζουμε το βιβλίο αυτό. Ένα βιβλίο – παρακαταθήκη της Ιστορίας μας." τόνισε ο κ. Μαντάς.




Στη συνέχεια έγιναν τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν παντοιοτρόπως τις δράσεις του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας.


Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες