Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

08 Μαΐου 2023

Εγκαίνια στο Άργος του ιατρείου της κ. Ελίνας Παπαδοπούλου

 Ελίνα Παπαδοπούλου

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 τα εγκαίνια του ιατρείου της κ. Ελίνας Παπαδοπούλου, στο κέντρο του Άργους. 
Πρόκειται για ένα νέο ιατρείο Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής με την ονομασία FamilyMed Center, το οποίο ξεκινάει την λειτουργία του από σήμερα.
Η ιατρός υποδέχτηκε και ευχαρίστησε όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους. Ο χώρος του ιατρείου γέμισε από συναδέλφους, συγγενείς και πολλούς φίλους της ιατρού οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα στο λειτούργημα που επιτελεί.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ. Νεκτάριος συνοδεία του Γενικού Αρχιερατικού π. Πέτρου Αθανασόπουλου και του Ιεροδιακόνου π. Νικολάου Μίχου.
H κ. Ελίνα Παπαδοπούλου είναι ιατρός με ειδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ιατρό κ. Αθανάσιο Νταβέλο και μητέρα τριών παιδιών.
Έλαβε την ειδικότητα της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και ακολούθως μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Έχει λάβει εξειδίκευση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική καθώς επίσης και ετήσια μετεκπαίδευση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, την Αρτηριακή Υπέρταση και τις Λοιμώξεις.
Εργάστηκε σχεδόν για 20 χρόνια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (2004-2023), από αυτά για τα 12 τελευταία χρόνια ως Επιμελήτρια του Κέντρου Υγείας Λυγουριού με εφημερίες στο Νοσοκομείο Ναυπλίου κι Άργους, ενώ κατείχε επιπλέον τις θέσεις συντονίστριας της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Άργους και επόπτριας του ΕΟΔΥ για τον Νομό Αργολίδας (ΚΟΜΥ).
Το ιατρείο βρίσκεται στη διεύθυνση Καποδιστρίου 2 και Καλλέργη στο Άργος στον 1ο όροφο, πάνω από το κατάστημα ΚΡΥΣΤΑΛ.
Την επιμέλεια χώρου έκανε η interior designer κ. Αγγελική Ελευθεριάδου.
Εκτός από το ιατρείο του Άργους, το οποίο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού στο 27510 25166, η ιατρός λειτουργεί και δεύτερο ιατρείο στο Κιβέρι Αργολίδας τις ημέρες Τέταρτη και Παρασκευή ώρες 18:00 - 21:00.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες