Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Απριλίου 2024

Τρία κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν στο Ναύπλιο

 Τουριστικά πλοία

Τρία κρουαζιερόπλοια βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου στο Ναύπλιο.

Το κρουαζιερόπλοιο “La Belle de l’ Adriatique” της εταιρείας Croisieurope υπό σημαία Βελγίου έδεσε σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Το Κρουαζιερόπλοιο είναι έτους κατασκευής το 2007, έχει μήκος 110 μέτρα, πλάτος 12,80 μέτρα και εξυπηρετεί έως 198 επιβάτες.

Διαθέτει πλήρωμα 48 ατόμων και διαθέτει συνολικά 99 καμπίνες.
Το La Belle de l’Adriatique, είναι ένα σκάφος ειδικά κατασκευασμένο για τις παράκτιες κρουαζιέρες και κάνει δρομολόγια στις ελληνικές θάλασσες, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Κύπρο.
Το κρουαζιερόπλοιο Star Legend με σημαία Μπαχάμες κατέπλευσε ανοιχτά του Ναυπλίου επίσης το πρωί της Τρίτης

Το κρουαζιερόπλοιο έρχεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και θα παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι το απόγευμα όταν και θα αναχωρήσει
Το πλοίο μεταφέρει 350 επιβάτες με 200 άτομα πλήρωμα.
Το πρωί της Τρίτης κατέπλευσε επίσης το κρουαζιερόπλοιο «Crystal Symphony»  με σημαία Μπαχάμες προερχόμενο από τον Βόλο της Crystal Cruises, η οποία κάνει κρουαζιέρες πολυτελείας, ενισχύοντας το brand name της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Στον τομέα αυτό κατατάσσονται κρουαζιέρες με πλοία που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 900 επιβάτες και προσφέρουν εμπειρίες πιο δυνατές και προσωπικές διαχωρίζοντας τη θέση τους από τα κρουαζιερόπλοια-πλωτές πολιτείες με 6.000-7.000 επιβάτες, τα οποία κατατάσσονται στην κατηγορία του μαζικού θαλάσσιου τουρισμού.
Tο πλήρως ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο «Crystal Symphony» έχει προγραμματίσει συνολικά 12 αφίξεις στην Ελλάδα.. Ο Πειραιάς έγινε και το πρώτο του home port. Το πλοίο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 606 επιβάτες διαθέτοντας σουίτες με χειροποίητα φινιρίσματα, εστιατόρια ειδικής εστίασης, όπως το «Umi Uma by Nobu Matsuhisa Restaurant and Sushi Bar» και το «Osteria d’ Ovidio», ένα νέο γήπεδο pickleball, χώρους ψυχαγωγίας και εκδηλώσεων και μια κορυφαία στον κλάδο αναλογία χώρου προς φιλοξενούμενο, αλλά και πληρώματος προς επιβάτες. Επίσης, προσφέρει το νέο «Auržra Spa».

Αναγνώστες