Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

02 Ιουνίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΔΕΑ (ΜΕΡΜΠΑΚΑ) KAI BINTEO

Με μουσικοχορευτική εκδήλωση στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας και κεντρική πλατεία του χωριού ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων. Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Ιερός ναός της Αγίας Τριάδας, τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια η μικτή χορωδία και ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων Άργους με χοράρχη τον Ι.Χαβιαρλή, και χόρεψαν το "Εργαστήρι Ελληνικού Χορού" και το χορευτικό τμήμα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας-Μιδέας. 

Η κατάμεστη από κόσμο πλατεία χειροκρότησε τα χορευτικά τμήματα και τους μουσικούς, ενώ την "παράσταση έκλεψε" ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας π. Γεώργιος Μητροσύλης ο οποίος τραγούδησε το παραδοσιακό τραγούδι "Λελούδι της Μονεμβασιάς".

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Το πρωί της εορτής Δευτέρα 1 Ιουνίου τελέσθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία  στην Αγία Τριάδα Μιδέας  χοροστατούντος  του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου .




Αναγνώστες